Vervoer van de toekomst: de e-scooter

Klimaat is nogal een hot topic op moment van schrijven. Iedereen is aan het focussen op meer duurzaam worden. En we moeten wel natuurlijk willen we een leefbare aarde achterlaten voor onze kinderen. Enfin, ik wil hier natuurlijk ook graag mijn steentje aan bijdragen. En een van de primaire manieren om dit te doen is om de auto wat vaker te laten staan en duurzaam transport te gebruiken. Nu is met name de elektrische fiets enorm populair in Nederland. Maar fietsen is met ietwat te veel inspanning en traag, mijn werk is wel dik 20 kilometer van huis en ik heb geen zin om dit af te leggen op een fiets.

Dus ging ik me verdiepen in de mogelijkheden van de elektrische scooter. De voordelen zijn o.a. als volgt. Geen uitlaatgassen meer slecht voor milieu zoals eerder aangehaald. Maakt weinig lawaai. Er is een miniem hoeveelheid onderhoud nodig, mooi want daar heb ik een pest hekel aan. Geen startproblemen meer, dat was in verleden met een ‘normale’ scooter nogal vaak een probleem voor mij met name in de winter. Enfin, ik was al snel om. De e-scooter moest het worden.

Kooptip: https://www.fastfuriousscooters.nl/elektrische-scooter/

Dus ik zoeken op Google naar webwinkels die deze aanbieden voor een scherpe prijs. Al snel kwam naar boven drijven Fast en Furious Scooters. Ik lees altijd eerst de klantbeoordelingen voor ik iets online bestel. Die klanten beoordelingen van F&F zijn voornamelijk uitmuntend, dus leek me een goede shop om aan te schaffen. Ook fijn dat accessoires aangevraagd kunnen worden en dat die gemonteerd worden voor de levering. De levering van de scooter is over heel Nederland, ook niet onbelangrijk want ik woon ver weg, in Groningen. Ook hebben ze fijne financiering opties, want de e-scooters, hoewel scherp geprijsd, zijn nog wel ietwat duurder dan reguliere scooters, dus leasen is voor mij op dit moment de beste optie.

Meer informatie: https://www.fastfuriousscooters.nl/scooter-leasen

Enfin, ik heb de scooter nu al een paar weken en hij bevalt me zeer. De beschreven voordelen kan ik tot nu toe onderschrijven, en ik ga met een gerust geweten de weg op, wetende, dat ik mijn steentje bijdraag aan het milieu